+46 31 7880002
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DykDagis & Demodag 16 augusti

August 16 @ 08:30 - 18:00

Söndagen den 16 augusti är det dags för årets elfte Dyk-Dagis! Den här söndagen får vi finbesök av Reel Diving som har med sig utrustning som vi får kika på, klämma på och dyka med. Passa på att testa storlek på understället du planerat att införskaffa eller få svar på alla dina frågor om lampor, skotrar, torrdräkter eller något annat. Skriv gärna till oss i förväg om det är något särskilt du är sugen på att testa så ska vi göra vårt bästa för att få med rätt pryl/storlek/färg!

Under dagen kommer det att finnas utrustning från märken som: HALCYON, SANTI, SHARK, KWARK, DIVEPRO, SUEX, CRESSI, AMMONITE, K01.

Oroa dig inte för dykerfarenhet eller brist på parkamrat! Så länge du är certifierad dykare och har dykt någon gång de senaste 12 månaderna kan du följa med på DykDagis!

OxyCrew finns på plats och tar hand om dykorganisationen på land, hjälper dig med utrustning som krånglar och är även tillgängliga som guider för de som känner sig osäkra på navigering eller helt enkelt vill ha någon med sig. Utfärden passar dig som nyss lärt dig dyka, är ny på svensk dykning eller helt enkelt vill träffa nya (och gamla) parkamrater!

Under ytintervallet blir det korv med bröd i sann dagisanda. Vi har med vatten och saft att dricka. Berätta vid bokning om du vill ha ett vegetariskt alternativ så löser vi det. Om man vill ha något annat att äta eller dricka tar man med sig det själv.

OxyClub-pris: 200kr/person.
Hyra av utrustning: 400kr/person

Boka plats och utrustning via mejl: info@oxygenediving.se senast fredagen innan Dyk-Dagiset. Det är begränsat med utrustning så först till kvarn gäller.

Förkrav: Certifierad dykare med loggade dyk de senaste 12 månaderna. (Om det var länge sedan du dök rekommenderar vi PADI ReActivate innan ditt första dykdagis).

VÄLKOMNA!

Details

Date:
August 16
Time:
08:30 - 18:00
Website:
https://www.facebook.com/events/207791027249382/

Venue

Oxygen Diving
Fotögatan 6
Göteborg, 41474 Sweden
+ Google Map

Leave a comment